Ученичка от седми клас  роди в тоалетна на бензиностанция по време на училищна екскурзия.

Бебето е било момиченце. Служителите са уведомили полицията на южната провинция Паталунг  в Тайван около 9.30 часа сутринта.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Разследването на записите от камерите за видеонаблюдение от бензиностанцията довело до идентифицирането и локализирането на ученичката.

Инцидентът е станал на магистрала в квартал Bang Kaew, Pattalung.

Службите за спешна помощ бързо прехвърлят ученичката-майка в местната болница Taho Mod. Разследването на записите от камерите за видеонаблюдение разкрива, че тя е пътувала от Наратхиват за училищна екскурзия.

26-годишна родилка почина в Благоевград

След раждането момичето напуска тоалетната и се качва на училищния автобус. Никой от учителите или съучениците ѝ не са разбрали, че е бременна.

След подаването на сигнала за намереното бебе, служителите проследяват пътуването и откриват майката на новороденото, която учи в гимназията в Наратхиват, съобщава изданието KhaoSod.

Баща изработи сам барокамера, за да лекува сина си от аутизъм

Районната служба за социално развитие и човешка сигурност в Pattalung също била уведомена. Те поемат отговорност за ученичката, като помагат за психическото ѝ възстановяване, както и за прехвърлянето ѝ в болница в Pattalung, където са ѝ предали новороденото момиченце.  

Източник: https://perniknews.com/