Поредните профилактични гинекологични прегледи ще се проведат в Димитровград на 8 април, съобщават от общината. Мястото е Медицински център „Шанс”, където пристигат специалисти от най-голямата АГ университетска болница в страната „Майчин дом”. До лятото на тази година това ще бъдат последните прегледи. Те ще се извършват с предварително записване, като пациентите могат да ползват направления.

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Прегледите извършва д-р Николай Гешев, д.м. наскоро защитил дисертационен труд за присъждане на образователна и научна степен “Доктор” с научна тема: “Клинико-епидемиологично проучване върху карцинома на ендометриума”.

Красимира и Димитър, чиято любов се роди във Фермата, чакат бебе

Д-р Гешев е специалист по акушерство и гинекология в Клиника Патология на бременността, СБАЛАГ “Майчин дом”.  Д-р Николай Гешев е специалист по акушерство и гинекология в София с медицински опит и интереси в областите ултразвукова диагностика, проследяване на бременност, скрининг в онкогинекология, колпоскопия и лечение на лезии на маточната шийка. За предварително записване телефон: 0897079757.

СЕМЕЕН ХОРОСКОП

Прегледите  се осъществяват в резултат на споразумение за сътрудничество между Община Димитровград и Специализирана болница за активно лечение по акушерство и гинекология „Майчин дом” за съвместна дейност в областта на здравеопазването, чрез извършване на онкологичен скриниг, стерилитет, скрининг на рак на гърдата и обща гинекология, припомнят от общината.

Източник: https://haskovo.live/