Здравейте, мили хора!

Тома е роден с Вродена хидронефроза и опериран на тримесечна възраст. Общо взето от раждането му сме по болници и мъките! След това се развиваше добре, но късно проходи, решихме, че е от операцията и не беше раздвижен навреме. Когато беше на 2 г. захранен и ядеше всичко, той спря да вкусва всякаква храна и остави в менюто си само киселото мляко с бисквити. На 3 г. вече ни даде категорични сигнали в изоставане в развитието!

Тошко от Горна Оряховица се нуждае от помощ, за да проходи

Отказа очен контакт, нямаше никаква комуникация с никой. Това се случи по време на Ковид и ограниченията. Нямаше и говор. Потърсихме помощ и всички лекари бяха категорични, че Тома е аутист.

Тежки дни бяха, повярвайте! Седмица ми отне в четене и търсене на лечения и на специалисти, но открих всичко, което ни трябваше, и започнахме веднага! Първите две години Тома работеше с 11 различни терапевта. Програмата ни беше много натоварена, и той започна да казва думи и  да разбира част от командите. Много работеше и той и терапевтитите, и продължаваме така и до днес, но с по-малко на брой.

Намалихме му терапиите, защото аз се разболях от Множествена склероза и мъжа ми се прибра от чужбина, за да се грижи за всички ни! Той работеше и покриваше скъпо струващите терапии!

Това прекрасно и слънчево дете Тома е нашият малък син, който вчера на 25 Септември навърши 6 годинки! Случайно или не, вчера пристигна и така чаканата оферта от болницата в Нови Сад в Сърбия, за трансплантация на стволови клетки. Лечението ще се проведе на 3 етапа. Като всеки месец трябва да посещаваме болницата с престой от 5-6дни. Сумата за лечението, престоят и пътуванията е непосилна за семейството ни.

В Румъния построиха детска болница с дарения от есемеси

Той е прекрасно и борбено дете и заслужава да бъде достоен човек! Вярвам ,че може да достигне връстници си, но цената е висока! Тома започва да прибавя нови вкусове, бавно и полека, но все пак са 4-5 храни. Има проблеми с червата и пие ежедневно скъпоструващи добавки .

Виждайки напредака му, ние като родители искаме да му помогнем всячески и затова Ви моля от ❤️ и душа да съберем сумата и да направим всичко по силите си, Тома да бъде подложен и на най -новите методи на лечение! Нека добрината Ви се върне с добро. Бъдете здрави и благословени.

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut 
https://pavelandreev.bg/campaign/da-pomognem-na-toma
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG41BUIN95611000707352
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Тома Юлиан Георгиев
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share