40-годишна жена от Бургас се нуждае спешно от чернодробна трансплантация в Турция. След 15 години безуспешна борба да има дете, чрез многократни инвитро процедури и прием на множество силни лекарства, през юли миналата година Веселина Атанасова е диагностицирана с чернодробна цироза в комбинация с тежък асцит, съобщава БТВ.

Десислава Гьошаркова: Водното раждане облекчава родилните болки

„Простихме се с мечтата да имаме свое дете, защото предвид тежкото ѝ състояние, организмът ѝ не може да поеме повече химия при евентуални следващи инвитро процедури, но не можем да си позволим да загубим и последната надежда да спасим нейния живот“, разказва съпругът на Веселина - Валентин.

Конюнктивит при децата - какво трябва да знаем?

За съжаление, тя е и с диабет тип 2 като съпътстващо заболяване, което допълнително усложнява състоянието ѝ и за няколко месеца е настъпило рязко и необратимо влошаване с опасност за живота ѝ.

„Според лекарите ѝ остават най-много между шест месеца и година живот. Затова с цялото си сърце на един отчаян съпруг, отказал се от мечтата за дете, но не искащ да загуби съпругата си, която направи толкова жертви за тази мечта, ви моля: Помогнете ни според възможностите си да съберем нужната сума за извършване на чернодробна трансплантация в Турция.

Събуждания през нощта, кошмари, нощни терори при детето - как да се справим?

Това е единственият шанс съпругата ми Веселина да живее! Вярвам, че с общи усилия и помощта на всички вас ще успеем! Благодарност и признателност към всички, които ще ни подкрепят в борбата каузата ни да стане реалност! За да получи съпругата ми Веселина шанс за живот“, споделя мъжът.

Ако искате да подкрепите Веселина можете да го направите по няколко начина:

Чрез с дарителската платформа „Павел Андреев“.

Банка: Алианц Банк България

IBAN: BG92BUIN95611000727580

BIC: BUINBGSF

Получател: Фондация Павел Андреев

Основание: Дарение за Веселина Любомирова Атанасова