Здравейте, мили хора с големи сърца!

Казвам се Весела, на 35г. от гр.Бургас, майка на две прекрасни деца Марти (6 год) и Ники (1год. и 7 месеца). Никога не съм си представяла, че ще пиша тези редове, но ето, че се случи и на мен. Животът на семейството ми се обърна на 360 градуса, когато Май месец чух страшната диагноза „рак на гърдата, трети стадий, с резсейки в лимфните възли“. В такъв момент искаш някой да те ощипе, да се събудиш от кошмара и да си заживееш отново прекрасния живот. Поради продължителното кърмене на второто ми детенце и препълнените с мляко гърди, не бях забелязала вече огромната бучка в гърдата ми. Мислех, че докторите грешат и че бучката в гърдата ми е просто запушени млечни канали от кърмата. Но уви...

КАЛКУЛАТОР ЗА КРЪВНА ГРУПА

Думите на докторите бяха, че туморът е изключително агресивен и се развива с много бърза скорост, особено при млад човек като мен. След направена биопсия в София, гърдата ми започна да се надува и възпалява. Имах чувството , че бучката в гърдата ми растеше с дни, докато чакахме резултата от хистологията.

Гърдата ме болеше, а след като се появи и болка при дишане , заминахме с мъжа ми в Турция, където още на следващия ден бях на преглед при проф.д-р Ибрахим Йълдъз (онколог) и д-р Джихан Урас (хирург). И двамата бяха единодушни, че туморът се е разпространил в цялата гърда и трябва спешно да се започне химиотерапия и имунотерапия. На следващия ден ми беше направен 5 скенер, а на по-следващия ми вляха първата доза химиотерапия. 

Предстоят ми още 7 вливки химиотерапия + имунотерапия +операция. За съжаление сумата от 56 700€, която е нужна за да се довърши лечението, става непосилна за семейството ми и се нуждая от Вас!

ВЯРВАМ ,че с ВАШАТА помощ ще довърша лечението успешно и децата ми ще имат отново ЗДРАВА МАМА, която да ги обича и да бъде до тях!

БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! БЛАГОДАРЯ! Бъдете здрави!!!

enlightenedМоже да дарите с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay, Revolut
https://pavelandreev.bg/…/da-pomognem-na-vesi-da-pobedi-raka
enlightenedАлианц Банк България” АД е официалният банков партньор на Фондация “Павел Андреев”. При дарение на каса в клон на банката НЕ ДЪЛЖИТЕ транзакционна такса.
Банка: Алианц Банк България   
IBAN: BG70BUIN95611000708188   
BIC: BUINBGSF   
Получател: Фондация Павел Андреев   
Основание: Дарение за Весела Николаева Колева
enlightenedВключете се в онлайн базара на платформата 

https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/?ref=share