След претърпян изключително тежък инцидент (сърдечен арест), докато си играе на площадката с другите деца малкото дете изпада в клинична смърт за около 10 минути (2 от които лежи мъртва на площадката, 8 я реанимират). На 10-тата минута сърцето стартира, но детето изпадна в кома.

Момиченцето е било в крайно тежко състояние в продължение на 2 месеца, след което е транспортирано в клиника в Турция, където се намира и до момента. Оказва се, че детето има големи шансове за възстановяване. Необходим е обаче продължителен престой в болницата и съответно лечение. Лечението обаче е скъпо и семейството има нужда от подкрепата на хора с добри сърца. 

Зара, която се ражда преждевременно и оцелява, днес има нужда от помощ

Като част от кампанията "Заедно за Бела" в момента, в Пловдив, организират благотворителен футболен турнир

Мачовете ще се играят на 6 август (събота) на футболното игрище “АТРИМ АРЕНА“ в Пловдив. Отборите ще са от по шест човека, като няма ограничения за техния брой. Може да са от цялата страна.

Турнирът ще започва в 9:30 ч. сутринта. Графикът ще бъде обявен допълнително, след като стане ясно колко отбора са се записали. Таксата за участие на отбор е 100 лева.

Телефонът за записване е: 0877943116 -  Мариян Бояджиев, който е организатор на турнира.

Най-малкото недоносено бебе оцеля

Който има желание и възможност, нека се включи и помогне на Бела да се усмихва отново. 

Група за момиченцето във фейсбук - https://www.facebook.com/groups/917646809094657

Дарителска сметка :
Fibank
IBAN : BG85FINV91501317557550
BIC: FINVBGSF
Титуляр : Белослава Бисерова Бориславова
PayPal: http://paypal.me/BBorislawow