След толкова предизвикателна учебна година малките герои заслужават да запазят своя ентусиазъм и вдъхновение към новите знания. Как? Звучи ли ви ,,мисия невъзможна” — всъщност, е точно обратното. Летния международен езиков лагер за деца в Банско Lucky Kids ще се превърне в най-прекрасното преживяване за вашите деца. Когато ученето е в компанията на съмишленици, на интересни места и в различна обстановка — потенциалът на наследниците ви ще бъде пуснат на свобода, за да покажат всичко, на което са способни! Осигурени са всички мерки за безопасност, вкусна и здравословна храна, както и подходяща физическа активност.
Какво всъщност имаме предвид обаче? Бързаме да разясним – преподавателите са с роден английски език, езиковото обучение  е интерактивно в продължение на 4 часа дневно, а разходките и заниманията в планината са всекидневни.

За кого е подходящ лагерът?
Международният лагер по английски език ЛъкиКидс очаква всички деца на възраст между 5 и 14,99 години, забележете – независимо от нивото на владеене на езика. Мъниците от 5- до 6,99-годишна възраст се приемат в лагера само с придружител, за да бъде адаптацията им по-лесна.

Повече за обучението
Тук идва най-хубавата част – програмата на лагера е специално разработена от преподавателски екип на принципа на проектното обучение. Точно така, децата разработват проекти по зададени за конкретния период теми за подобряване на техните умения по английски език – дали съществува по-съвършен начин да стимулираме усвояването на нови знания…. Истината е, че обучението чрез проекти е съвременен и иновативен подход, който се прилага успешно в образователните програми на всички училища с обучение по чужди езици през последните няколко години.

Освен в областта на езика, чрез проектните обучения се придобиват знания и в много други области от социалния и природния свят. Колкото повече, толкова повече! И определено качеството не е за сметка на количеството. В програмата на детски езиков лагер ЛъкиКидс е заложено и интерактивно обучение под формата на разнообразни игри и занимания. Всички групи, освен начинаещата, работят на компютри и ползват интерактивна дъска. Децата от начинаещата група работят по различни методики, като основната цел е в рамките на английския езиков курс да се научат да боравят с езика така, че той да им служи за живота в детският езиков лагер. Най-често използваните методики са: Play and Talk with Echo и Jolly Phonics.

Няколко думи в заключение
Знаем, че ще има родители, които ще запишат малките си деца, само защото и те самите желаят да се потопят в необикновената и свежа атмосфера на лагера… и ги разбираме! А към всички онези, колебаещи се дали да изпратят самостоятелно своя наследник, смело отправяме нашето послание: Мили майки и татковци, бъдете сигурни в едно – детският езиков лагер ЛъкиКидс ще подари на детето ви мотивация да се развива, ще му помогне да усъвършенства комуникативните си умения, освен знанията си по английски език, ще му подари емоции на чист въздух и ще положи основните на здравословни навици за движение и хранене.


Научете повече сега и резервирайте своите дати: https://www.luckykids.bg/