В тази рубрика си говорим истината и само истината. А сега, редно е да си призная - като майка на дете под две, която майка междувременно работи от вкъщи, грижата за кожата ми често попада на последно място от дългия списък със задачи. Знам колко нужно е това да се промени, старая се и споделям своите съвети в тази посока (сигурна съм, че има и други, не съм само аз…). 

Започнах да си създавам неизбежни навици по красота – звучи странно, но пък е ефективно. Какво имам предвид? Комбинирах почистването на лицето, маската/пилинга с хидратацията на тялото по време на любимия дневен душ. Тогава, когато се откъсваш от задачите и се наслаждаваш на импровизирано 5-минутно СПА. 

За да се случи това успешно обаче, избирах продукти с комплексни качества, широка грижа и ефективен резултат. 

За мен е мотивиращо да виждам промяна, да знам, че усилията дават плод. На вашето внимание представям любим герои от моя план за здрава и нежна кожа - душ-олиото NACHTKERZEN с масло от вечерна иглика.

Този (невероятен) продукт е предназначен за суха и чувствителна кожа, което е точно в целта. Олиото съдържа ценни поддържащи масла – и…да, те наистина омекотяват и овлажняват кожата ми. Това, което ме впечатли, е високата концентрация на масло от вечерна иглика, допринасящо за регенерацията. Маслото обогатява продукта с есенциални мастни киселини от съществено значение за поддържането на здрава и мека кожа.

Съставът на душ-олиото съчетава уникални ингредиенти (винаги чета етикета). Става все по-хубаво – този продукт, дами и господа, е подходящ за ВСИЧКИ. Всеки от семейството – от най-малкия до най-големия, го счита за лична собственост и го използва с удоволствие. 

Когато формулата се смеси с вода, образува кремообразна пяна, оставяща кожата чиста и хидратирана.  Дъщеря ми също се забавлява, особено щом ѝ кажа под душа ,,Хайде, мами, нека да измием коремчето“ и ѝ сложа няколко капки в ръчичката. 

За финал ще го опиша така - душ-олиото NACHTKERZEN от серията Sensibel ми дава спокойствие и релаксация в ежедневието ми като майка. 

*Tекстът е част от специалната рубрика ,,Шифърът на мама‘‘, в която главният редактор Виржиния Николова, майка на момиченце, споделя опит за продукти и услуги, полезни на бъдещите и настоящите родители.

enlightened Тук може да прочетете и други материали от рубриката: 

За сухата кожа на детето – говори Споделеният опит