Щастливи сме, че успешно премина още една от нашите вълнуващи срещи на живо. Беше удоволствие да се срещнем отново, да си поговорим подорбно за родителството, да се усмихваме заедно, да споделяме емоции, да се учим. Обединихме опит, разбрахме нови неща и станахме още по-добри, уверени и знаещи. 

На 13 август наш специален гост бе Бойка Димитрова, акушерка от болница "Вита". Тя ни подготви за появата на бебето, информирайки ни за всичко важно по темата. Разбрахме как да подготвим дома, научихме кои принадлежности са задължителни и кои можем да пропуснем, поне в началото. Поставихме фокус на дрешките, обърнахме внимание също и на козметиката.

РАЗГЛЕДАЙТЕ СНИМКИ ОТ СЪБИТИЕТО ТУК

Е, разбира се, не пропуснахме и така важната тема, свързана с храненето. Бойка Димитрова ни разказа защо шишетата с анатомични биберони са полезни за малчо, обясни ни как да почистваме бебешкия биберон, за какво да внимаваме, когато избираме залъгалки за бебето, и каква е ролята на подплънките за кърмачки. 

Разговор - полезен, наситен с ценна информация, която всяка бъдеща мама, а, разбира се, и всеки бъдещ татко трябва да знае. Научихме много и сме благодарни на нашия гост за споделените знания. 

Тази събота бяхме също и в компанията на д-р Райна Томова. Тя ни запозна отблизо с предимствата на хомеопатичното лечение и ни разказа как Boiron може да помогне на мама и бебе при някои неразположения след раждането. 

Беше интересно и имаше подаръци. Приятелите ни от Бочко са бяха погрижили да усмихнат всеки присъстващ с практични, полезни и много ценни продукти. 

БЪДЕТЕ ЧАСТ ОТ ОБЩНОСТТА НА 9 МЕСЕЦА ВЪВ VIBER 

Благодарим ви, бъдещи и настоящи родители за времето, което споделихте с нас. Удоволствието е голямо!

Благодарим и на Bulgaria Mall за гостоприемството и топлото отношение, благодарим и за възможността да провеждаме нашите лекции в тяхната уютна конферентна зала на ниво +2.

Нямаме търпение да бъдем отново заедно! До нови срещи!