Маргарита Григорова е учител по йога, а също и специалист в управлението на човешката биоенергетика. Нейният фокус е женското здраве. За Маргарита е важно жената да се чувства добре както отвътре, така и отвън, знае, че физическото и психическото здраве са взаимосвързани и в професионалния си път тя работи едновременно и с двете системи в човека.

НАУЧИ КОГА Е ТВОЯТ ТЕРМИН 

Минала по пътя на бременността, Маргарита добре знае какво преживява женското тяло и колко променено е то, след раждането. Емоционалната буря също ѝ е добре позната. За да бъде полезна на майките, Маги споделя свободно своя опит и предлага безплатни консултации за бързо, ефективно и пълноценно възстановяване след раждането. Освен това помага също и на жени, които срещат трудности със забременяването и имат здравословни проблеми с репродуктивната система.

С Маги може да се свържете тук:enlightened Margarita Yoga&Health&Art

ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ СЛЕД РАЖДАНЕ 

За да бъде възстановяването пълноценно и качествено, както за психиката ни, така и за тялото ни, то са необходими 4 компонента, приспособени за тяло, което скоро е родило и има коремна диастаза, а те са именно: 

  • Йога

Състои се от система разнообразни физически пози (асани), дихателни техники и медитация. Развива гъвкавостта на тялото, укрепва мускулите, стимулира ендокринната система като балансира хормоните, развива белите дробове и работи пряко върху енергийните центрове и ума.

  • Женски енергийни практики 

Това са динамични медитации, които съчетават движения с дихателни техники или медитации, които ги ползват по отделно. Дават усещане за спокойствие, баланс, вътрешна добродетел и себестойност.

  • Интимна гимнастика

Това е комплекс от упражнения на мускулите в областта на малкия таз, матката и долните коремни мускули. Колкото по-тренирани са интимните мускули, толкова по-здрава и женствена се чувства жената. 

  • Пилатес за тяло пясъчен часовник 

Това е комплекс от физически упражнения, които въздействат пряко на мускулите на цялото тяло, като най-голям акцент се влага на тазовите и коремните мускули. 

ЗАБРЕМЕНЯВАНЕ И ЖЕНСКО ЗДРАВЕ

Програмата на Маргарита, насочена към женското здраве, помага на жените да повишат женската си енергия и женската си вибрация и действа благотворно на всяка, която иска да забременее или има здравословни проблеми с женската репродуктивна система.

Как и кога имаме женски проблеми?

Като щастлива майка, Маги ще ви помогне да намерите отговорите и ще ви сподели нейната лична рецепта, която я води по пътя на майчинството и я кара винаги да постига резултата, към който се стреми. 

Програмата включва женски енергийни практики и психосоматика, преплетени в специален синхрон.

Важно е жените да се научат да имат връзка с подсъзнанието си, да развият умения да овладяват емоциите в душата си. Прогрмата за женско здраве прави именно това. Тя повишава многократно женската енергия и учи жените да живеят с щастие и лекота в женското си тяло. Коренът на проблема е намерен, след което е отстранен. Жените се научават как да решават своите проблеми и вече знаят кои форми на мисли и поведение носят женски проблеми и ги изчистват, за да създават здрава и благоприятна среда за идването на новия живот.