Коварна болест, борба за живот, неугасваща вяра и надежда, че ще има Утре. Мариана Рангелова е част от лекарския екип на МЦ "РепроБиоМед", работи с отдаденост и с любов, дарявайки усилия, време, грижи, подкрепа и сила на своите пациенти. 

Теди, герой, на който можем да помогнем

Днес обаче самата тя се нуждае от грижи и подкрепа. И нейният екип е готов да помогне - с личен призив, и не само. 

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

Ето какво открихме във фейсбук страницата на МЦ "РепроБиоМед":

Уважаеми колеги, скъпи приятели,

Обръщам се към Вас от името на екипа на РепроБиоМед – едно лечебно заведение, съградено с усилията на моите колеги и Вашето доверие, което вече 20 години дарява живот и щастие на хиляди пациенти! Моят призив за съпричастност и подкрепа е много личен, защото засяга човек от екипа ни, който години наред е отдал време, усилия и обич в работата с пациентите. 

Нашият колега Мариана Рангелова от години е диагностицирана с рак на гърдата и до ден днешен се бори упорито с коварната болест, но нито за миг не спирала да работи за благото на нашите пациенти и същевременно да вярва, че ще бъде отново жизнена и енергична майка и баба.

За съжаление, болестта отново се връща и днес тя се нуждае от средства, за да продължи с терапията си, която е утвърдена в Германия, но у нас все още не се прилага. Необходимата сума е 20 000 лева. 

MЦ "РепроБиоМед" ще поеме 5,000 лева от тази сума, а аз в лично качество още 3,000 лева. Вярвам, че заедно ще успеем колкото се може по-бързо да наберем останалата част от сумата, защото времето, с което разполага за старт на лечението е 3-4 седмици!

Банковата сметка е:
BG04UNCR70004522742756
UNCRBGSF
Мариана Любенова Рангелова
За повече информация, може да се обръщате към нас в МЦ „Репробиомед“.
Благодаря ви от сърце!
Д-р Георги Николов

Източник и снимка: FB МЦ "РепроБиоМед"