Ежедневието на младата майка сериозно се отличава от това преди раждането. Ако сте имали изградена рутина – ставате сутрин, подготвяте се за работа и се прибирате, планирайки свободното си време, то сега режимът е коренен различен.

Ежедневието на младата майка сериозно се отличава от това преди раждането. Ако сте имали изградена рутина – ставате сутрин, подготвяте се за работа и се прибирате, планирайки свободното си време, то сега режимът е коренен различен. За да бъдете подготвени за всяка ситуация, предлагаме отсега да разгледате различните модели дамски раници. Те са незаменими помощници и ще се уверите в това още през първите седмици след раждането на детето.

  • Как да изберем дамска раница за млада майка? 

В наши дни разнообразието от аксесоари за млади майки, включително раници, е голямо. Затова не е никак учудващо, че в един момент може да загубите представа от какво точно имате нужда.

За да не харчите пари за чанта, която няма да носите, препоръчваме да помислите какъв точно модел ще ви бъде от най-голяма полза. Дамската раница е отличен избор – едно, защото може да побере доста вещи, и второ, защото при нужда може да я носите на гръб. Така ръцете ви остават свободни и може да държите детето или да бутате количката.

  • Трите характеристики на перфектната раница за майки

За дълга разходка из града или обикаляне из квартала, раницата задължително трябва да бъде достатъчно обемна, за да побере залъгалка, памперс, крем, бутилка с вода, съд или бутилка с храна, сухи и мокри кърпи, някоя и друга играчка и резервна дреха. Всяка млада майка обикновено има свой списък с ценни вещи, които държи да бъдат на една ръка разстояние. Към тях, разбира се, са портфейл, телефон, развлекателно четиво или друго.

Докато разглеждате широката гама модели на пазара, обърнете внимание на универсалността им. Този тип дамски раници съчетават преимуществата на градските модели, тези за пътешествие, фитнес, раждане и разходка с малко дете. Може да ги използвате по различни поводи и поради това си струва да бъдат избрани грамотно.

Третата важна характеристика на сполучливата покупка на аксесоар по вкуса на модерната млада майка е дизайнът му. Не подценявайте желанието си да изберете дамска раница, която да подхожда на детската количка или пък стила ви на обличане. Както казахме, добре е тя да бъде универсална, а колкото по-лесно е да я адаптирате към облеклото и начина си живот, толкова повече ще я носите с желание. Актуалността на модела винаги е в плюс и освен това позволява да го носите поне няколко години – може би и със следващото си дете.

  • Модни тенденции при дамските раници за млади майки 

Ако се вълнувате от модните тенденции и искате да разполагате с ясна представа за моделите на пазара, може удобно да ги разгледате онлайн, без да излизате в жегата и да рискувате комфорта на бебето.

В онлайн магазини CCC ще откриете много дамски раници в широк ценови диапазон. Смело почерпете вдъхновение от дизайна им и освежете летния си стил на обличане. Новите разцветки и формати със сигурност ще ви дадат материал за нови визии и експерименти. За удобство може да поръчате аксесоара онлайн или да го изберете на място в някой от физическите магазини CCC.

Перфектната раница за млада майка е едновременно качествена и на добра цена. Издръжливостта й е гаранция за увереност, докато сте на разходка на открито. За да използвате аксесоара без притеснения и през предстоящата есен, не се колебайте да изберете модел от водонепропусклива материя и с плътно затварящи се джобове. Така вещите ще останат сухи и ще може спокойно да се навеждате, без да рискувате да изсипете нещо на земята.