Семейството си тръгна от МБАЛ ,,Надежда“ с новото попълнение в техния отбор – бебето Цветелина.  Мама и малката принцеса са добре и изписани от Родилното отделение в отлично здраве.

Олимпийската шампионка  сбъдна мечтата си да стане мама на 13 юли, като неповторимото събитие описва пред Нова телевизия така: ,,Това просто не може да се сравни с нищо друго, дори олимпийският медал бледнее пред това нещо, това е най-голямото щастие на света".

Добре дошъл казваме на Радослав

,,Със сигурност ще мине през залите и ще спортува, тъй като на мен това ми е работата, но нямаме някакви болни амбиции’’. Щастливата мама споделя, че най-важният урок е научила в боксовите зали и ще се опита да възпита детето си във философията на спорта.

12-а гестационна седмица

Разбира се, това никак не ни изненадва, дори се надяваме повече двойки и нови родители да взимат пример и да записват децата си на спорт, за да бъдат здрави и дисциплинирани.

Не на последно място, чисто новата мама си пожела детенцето ѝ да бъде добър човек, да не се предава пред предизвикателствата. Може би като всеки един родител, който осъзнава огромната отговорност да възпитаваш и отглеждаш бъдещото поколение.

Бебето е преди златния медал в сърцето на Стойка Кръстева, а развълнуваният татко Борил споделя:  ,,Със сигурност ще бъде много горда като разбере някой ден, че майка й е олимпийски шампион по бокс и уважаван спортист в България".