Във връзка с разширяването на гамата и различни продукти за грижа за мъжете през последните години подаръчни комплекти за мъже са в специално търсене сред купувачите. Те се считат за универсален вариант за презентации. От огромна гама от композиции можете да изберете страхотен подарък за вашия съпруг, брат, шеф, колега. Съдържанието на такива подаръци може да бъде избрано самостоятелно, променено или допълнено. Вие можете да изберете и подаръчни комплекти с парфюми или грижа за тялото, брадата, и ядливи кутии – със сладкиши, колбаси и любими напитки на човека, към когото е адресиран подаръкът.

Как да изберем подаръчни комплекти

За да закупите перфектната версия на композицията, трябва да имате предвид следните точки:

  • възрастта на мъжа, за когото е предназначен подаръкът. За солидните господа са идеални подаръчни комплекти със скъпи парфюми, аксесоари под формата на чанта или портфейл от кожа, заедно с елитен алкохол или пура.

Младите хора могат да бъдат доволни от кутии, пълни с комплекти за душ (пяна за бръснене, душ гел и др.) + любими храни: шоколад, ядки, чипс от всякакво месо;

  • хобита. Ако героят на празника обича риболова и лова, тогава боксът с раци ще бъде най-добрият избор за него, ако е необходим подарък за офис служител – комплект с кафе, вкусни бисквити и различни чайове;
     
  • степента на близост на връзката. За шефа трябва да изберете кутия в по-сдържан стил, за приятел можете да изберете ярка композиция, която включва голямо разнообразие от съставки. И ако купувате подаръчен комплект за татко или дядо, тогава вероятно знаете какво иска той най-много, защото той ви е казвал за това повече от веднъж. Или може би дори показаше;
     
  • цена. Съществено предимство на подаръчните кутии е, че могат да се пълнят с всякакво количество. Ако сте с ограничен бюджет, по-добре поръчайте по-компактна версия на кутията, но с качествени продукти.

Също така много важно е да се обърне внимание и на външния дизайн на подаръчния комплект. Боксът трябва да изглежда спретнат и красив. Без ярки цветове – само сдържани цветове. Ако правите покупка онлайн, трябва да сте сигурни, че съдържанието в нея е добре записано и опаковано. Ако в състава е включен алкохол, тогава той трябва да има акцизен печат.

Всички продукти трябва да миришат добре и да имат представителен външен вид. В нашия сайт ще намерите най-различни подаръци за Вашите най-скъпите мъжове! А цената ще ви изненада приятно!