Аксел Мъри, който вече е палав малчуган, нямаше търпение да се срещне със света и да започне да живее. Момченцето се ражда изключително бързо и изненадва мама и тати със своята поява. Аксел идва на бял свят две седмици преди термина и минути преди майка му да успее да влезе в болницата. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Роксан Фейтфул и партньорът ѝ Андрю Мъри се втурнали от централния си апартамент в Оукланд към болницата възможно най-бързо в ранните часове, след като бременната жена разбрала, че водите ѝ са изтекли в 4 часа сутринта. 

„Той подрани с две седмици. Не бяхме опаковали багажа“, споделя развълнуваният татко. 

Детето е второ за майката, първото ѝ раждане е било преди 13 години. Първородната си рожба Роксан ражда в продължение на 22 часа. Ето защо и очакванията за предстоящото раждане са били подобни. Бебето Аксел обаче е имало други идеи. Той поема първите си глътки въздух на задната седалка на колата, роден и изроден от собствената си майка. 

Раждането се случва спонтанно и светкавично бързо, изцяло в отсъствието на акушерка или друг здравен специалист. Родителите почти стигат до болницата в Оукланд, но раждането вече е започнало. 

 „Влязох в портата на паркинга, докато минавах покрай будката за билети. Тя крещеше „идва“. Беше много бързо шофиране. Главата вече се показваше“, разказва таткото.

За първи път в прегръдките на мама - 10 трогващи снимки

Докато държи бебето си на задната седалка на колата, майката плаче от щастие.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

И майката, и бебето се чувстват добре. Рокс и Аксел са получили нужните грижи. Гордите родители нямат търпение да приберат бебето Аксел. Таткото споделя, че задната седалка в колата им вече никога няма да бъде същата.

Източник и снимки: https://www.pregnantlife.net/