Ето го, моментът е тук. Скоро ще се случи. Бебето ще поздрави света, ще прегърне мама, ще засука, ще се усмихне с очи на татко и ще постави началото на вашия нов живот като родители, като семейство, като едно цяло. Вълнувате се, нали? Емоцията е голяма, плачете от щастие, но сърцето ви трепери от страх. Нормално е. Преживяването е цяло чудо, дар, способност, за която ние, жените, трябва да благодарим. 

Анимация показва тайнството на зачеването в утробата

Нормално раждане или секцио? Ако няма причина за оперативната намеса и бременността ви е нормална, без усложнения, подсказващи хода на раждането, изборът е изцяло във ваши ръце. Почувствайте го със сърцето си и вземете решението именно така. Предимства, недостатъци, мнения, насоки, напътствия... Забравете за всички тях. Отговорът е там, във вашето сърцето, просто го чуйте

Калкулатор за термина - разбери кога ще се роди бебето

Вероятно вече сте изчели цялата възможна информация, попили сте купища материал за бременността, раждането, отглеждането на дете... Имаме новина, мили дами, нищо от това, което се е заформило в съзнанието ви като очакване, няма да се случи по точно този определен начин, по който си представяте. Изненадите няма да отсъстват, но знаете ли, именно те правят момента толкова специален, различен, единствен, неповторим и само и единствено ваш.

Разгледай реални снимки на бебето през 9-те месеца

heartНасладете се на целия път, приемайте с усмивка и благодарност дори изпитанията, вярвайте, че всяка болка, всеки дискомфорт, всяка сълза, всяка тревога... си заслужават. Защото наистина е така. И мигът, в който прегърнете вашето бебе, ще ви убеди в това. 

Помнете, че това, което ви предстои, е най-хубавото, то е смисъл, то е живот. 

enlightenedА сега, ако ви е любопитно как точно протича едно нормално раждане, следващото видео показва добре процеса. Вижте тази анимация, разкриваща пътя, по който се ражда новият живот. Невероятно е!