Нормална и желана бременност. Усложнения няма. В 34-а гестационна седмица обаче нещо се случва. На 30 декември 2022 година бъдещата мама Ангелина забелязва особено течение, рано е за раждане, но симптомът е притеснителен.

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

Няколко дни по-късно, на 3 януари 2023 година, Ангелина се среща с нейния наблюдаващ лекар. Споделя за течението. Оказва се, че вече към него има и кървене. Бременната жена е приета в болница. От направените прегледи се установява, че околоплодният мехур е леко пукнат в горната си част

От 1-ви януари вече е позволено баби и дядовци да излизат в майчинство

На 5 януари 2023 година лекарите решават, че състоянието на жената е нормализирано и тя може да се прибере у дома, където да дочака своя термин. Преди да я изпишат, на Ангелина е направен последен преглед. Той показва, че окоплодните води са изтекли напълно. Това налага спешно секцио. 

Няколко часа по-късно първите си глътки въздух поема бебе Димитър. Той идва на бял свят напълно здрав, само малко по-мъничък от очакваното - 2.290

За изненада на лекарите, бебето няма никакви други усложнения. В момента качва килограми в болницата и се развива отлично. Съвсем скоро семейството ще бъде у дома. 

Да родиш нормално след предходно цезарово сечение - мама Ния разказва

Екипът ни желае здраве на малкия Димитър. А на мама и тати - търпение, вяра в чудеса и безброй приключения в света на родителството. 

Своята лична история и красивия семеен кадър ни сподели: мама Галина