Любимата тема на всички бъдещи майки – появата на бебето, Големият Ден или иначе казано „Раждането“, да, именно това бе и темата на уеб предаването в понеделник (22.02.2021 г.)

Лекторът ни, в лицето на Петя Запрянова, практикува акушерство, защото няма по-голямо щастие от това всеки ден да виждаш как се ражда новия живот и да даряваш радост на новите родители. „Това е смисълът на живота и съм щастлива, че мога да съм част от това щастие всеки ден…“, споделя Петя. Тя е член на Алианс на Българските акушерки и смята, че успехите сами ще намерят онези, които имат очи да виждат доброто в хората, сърце да прощават болката, ум да забравят лошото и душа, която никога да не губи надежда.

Дебатите по отношение на раждането – нормално или секцио, винаги са били горещи. Съществуват хиляди „За“ и „Против“, разбира се, ние насочихме вниманието си към случаите, когато няма медицински индикации за оперативно раждане и жената предпочита да се отдаде на естествения процес.

Абонирайте се за YouTube канала на списание „9 месеца“, за да не пропуснете новите лекции

Акушер Запрянова коментира любопитни моменти, свързани със седалищното предлежание и нормалното раждане – възможно ли е, трудно ли е и какво да очаква бъдещата майка. За щастие, успя да отговори и на въпросите, които зрителите задаваха в реално време.

Гледайте цялото предаване още сега: