В компанията на Теди Артинова, старша акушерка, I СБАЛАГ „Света София“, поговорихме надълго и широко за онзи специален и незабравим миг – раждането на бебето. Макар мненията по темата сред дамите да са различни, едно нещо никога няма да се промени – всяка майка посвещава време в размисли за Големия ден. Някои жени пишат „страшни“ сценарии, други се потапят в чуждия опит и забравят, че е редно да се фокусират върху своето тяло, усещане и предпочитания.

Не на последно място – важно е бъдещите майки да имат доверие на своя лекар, както и на екипа, който ще ги подкрепя в Родилна зала.

Всъщност, замислете се, че подготовката за раждането стартира доста преди датата на термина. Може би, когато коремчето започне да личи, изведнъж осъзнаваме какво чудо ни предстои.

Училището за родители на списание „9 месеца“ е прекрасен вариант за подготовка, защото ви среща отблизо с професионалисти в областта – на финала, отивайки на най-важната среща в живота ви, ще се чувствате уверени, пеперудите в корема ще бъдат от щастие, а не от страх.

Абонирайте се за канала ни в YouTube, за да получавате известие за всяка нова лекция.

Понякога процесът отнема повече време, друг път – ние, жените, мигновено преобръщаме живота си и съзнанието ни започва да работи в името на благосъстоянието на новия живот в утробата. Да, устроени сме индивидуално, не би да се сравняваме с останалите, но е задължително да положим пълноценна основа през 9-те месеца.

Подходяща храна, физическа активност и без вредни навици – това са част от важните препоръки при положителния тест за бременност.

Необходимо е бъдещите мамчета да приемат и витамини и минерали – верен съюзник през 9-те месеца е Premama Duoспециално разработена хранителна добавка, предназначена за жени, планиращи бременност, бременни дами или кърмещи майки.

Както винаги, в процеса на дискусията, възникнаха различни въпроси, на които Теди с удоволствие отговори!

Ако сте пропуснала вълнуващата уеб среща, гледайте видеото още сега: