"Здравейте, искам да благодаря сърдечно на д-р Калчев за вниманието и професионализма. На Цвети за постоянната подкрепа и откликването на всяко мое притеснение и понякога смехотворни въпроси, но най- вече им благодаря за помощта да си имаме бебче!  

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

През 2020г. беше първата ни среща с д-р Калчев с молбата за помощ, защото бяхме разочаровани и уморени от некомпетентни д-ри с грешни диагнози и постоянни изследвания, които не водеха до развитие! А още с първия преглед д-р Калчев ми каза, че имам СПКЯ, който си нямах на представа какво е дотогава. Веднага ни назначи правилните изследвания и проходимост на тръбите, насочи ни към добра лаборатория, успокои ни, че ще направи всичко, зависещо от него да си имаме дете, че няма място за притеснение и надеждата ни се пробуди отново!

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:

 

Още същата година направихме Инсеминация, която беше неуспешна за жалост, но продължихме да търсим причината, тогава чрез офис хистероскопия д-р Калчев премахна от дясната стена на матката ми много мъртва тъкан, а лявата “надраска”, защото имаше слаб кръвоток. Тогава ни даде 3 месеца за спонтанна бременност и малка почивка от стимулацията на яйчниците.

И 2021г. през Април разбрах, че съм бременна, но по медицински показания трябваше да прекратим бременността. Най- болезненото и тежко преживяване в живота ми…

Въпреки болката след възстановяването, продължихме с опитите, отново стимулация, прегледи и тестове за овулация. До месец Март на 2022г., когато чертичките отново бяха две и този път всичко беше нормално. И благодарение на подкрепата и волята на д-р Калчев да ни помогне, сега на 30.11.2022г. в 12:20ч. след 14 часа родилен процес, прегърнах малкото си юначе, Дилян

Със съпруга ми Ви благодарим, д-р Калчев, че сбъднахте най- съкровената ни мечта! Продължавайте да се борите със сърце заедно с всяка пациентка, която пристъпи прага на медицинския център! Лекари като Вас са дар от Бога, пожелаваме успех на всички специалисти в МЦ “Д- р Калчев”, успешна година и много нови бременности!"

Източник и снимка: FB Д-р Александър Калчев