Разказ за надеждата, вярата и доверието в хората, готови да ти помогнат, за да стигнеш там, където сърцето ти копнее да бъде - до твоята рожба. Разказ, написан от живота за живота. Историята, която ще ви споделим, открихме във фейсбук страницата на Донорството е живот / Майки за донорството. Благодарна майка пише писмо, в което стъпка по стъпка ни води до сбъдването на нейната мечта. Пропуска подробности за трудностите, защото не те са важни. Крайният резултат е това, което трябва да ни води. Ето какво пише тя: 

"Здравейте! Искам да ви разкажа за пътя, който извървяхме до мечтаната рожба.

Близнаците Калина и Калин - първите бебета за 2023 година в Кула

През 2021 г. случайно попаднах на публикация за безплатни прегледи в болница "Надежда". Прочетох условията и се вписвахме във всяко едно от тях. Реших да се запишем, като не вярвах, че ще бъдем одобрени, а след това не вярвах и че ще имаме успех.

Близо 4 години се лутахме по болници, различни доктори и изследвания. Насочваха ни за инвитро, без да е имало предпоставки за това.

Помня датата - 04.12.2021 г. беше първият ни преглед при д-р Чапанова от МБАЛ "Надежда". Нямах никакви очаквания. Направихме необходимите изследвания, цветна снимка, спермограма и т.н. Всичко беше наред и през април 2022 г. решихме да пробваме със стимулация и естествено зачеване.

Ии да.. една единствена стимулация и положителен тест на 03.05.22 г.

Точно една година след първия преглед се появи и нашето момиченце на 05.12.22 г.

Д-р Чапанова за 4 месеца успя.

Oпределeте кръвната група на вашето детето, още преди то да се е родило

Успяхме заедно, защото ни накара да повярваме и да ѝ се доверим.

Пожелавам ѝ винаги да е толкова всеотдайна, а на вас, момичета, пожелавам да сте все така сърцати и да правите още много семейства щастливи!"

Източник и снимка: Донорството е живот / Майки за донорството