„Здравейте, хора с големи сърца! 

Казвам се Елена. Със съпруга ми почти веднага след като се събрахме започнахме опити за бебе. След няколко месеца без успех се насочихме към доктори в Бургас и бяхме уверени от тях, че всичко е наред. След още няколко месеца бебето не идваше и последва преглед при доктор в София, скъпи изследвания, хранителни добавки, кални бани и други препоръки. След това трансвагинална лапароскопия установи запушени тръби, които „отпушиха“. Лекарят ни успокои, че вече всичко е наред, но уви... Последваха няколко месеци изпълнени с надежда, но напразно.

В "ЗДРАВЕ НА ФОКУС" ГОВОРИМ ЗА:


 

После взехме решение да опитаме инвитро в нова клиника в Пловдив. Междувременно яйчниковият ми резерв се изчерпваше след всяка манипулация. Последва стимулация на естествен цикъл, пункция и за съжаление не можаха да извадят яйцеклетка. Тогава докторката ме посъветва инвитро с донорски яйцеклетки. Отидохме при друг специалист за второ мнение. Заради изчерпания яйчников резерв ме посъветва същото. Това е начинът да имаме наше детенце. След всички обиколки по лекари, изследвания, манипулации и опити, вече имаме нужда не само от финансиране, но и от донор на шанс. Жена, която да ни подари възможност да имаме детенце, като дари яйцеклетки. Надяваме се на помощ и подкрепа от ваша страна. Благодарим ви!“

През 2022 година в Кърджали са се родили 5 инвитро бебета

Писмото на Ели и Данчо не е само до фондация „Майки за донорството“. То е и до всички вас, приятели. До хората с големи сърца, които помагат на каузата с подкрепа, с пожелание за успех, със средства или чрез донороство на яйцеклетки/сперматозоиди. 

Фондация „Майки за донорството“ ще помогне частично на семейството с 5000 лева, събрани от инициативата „Коледни бебешори“. 

Всеки друг, който желае да подкрепи семейството със средства за инвитро процедурата може да го направи чрез дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“ IBAN: BG50UNCR70001523142155, BIG: UNCRBGSF, УниКредит Булбанк АД с основание за Ели и Данчо.

А ако желаете да станете донор на яйцеклетки, се свържете с Майки за донорството на тел. 0888721010 или 0878712128.

Източник: ФБ Донорството е живот / Майки за донорството