От днес, 23 януари, бургаските майки ще могат да купуват ваучери за храна от общинската Детска млечна кухня онлайн. Новата електронна услуга – „Виртуална кухня“, вече е напълно готова и в началото на следващата седмица в 10.00 часа ще бъде в активен режим на работа. Ваучери ще се заявяват и закупуват всяка седмица в дните от понеделник до четвъртък за следваща седмица.

yesБебе Баян - момче на живота и сбъдната мечта за мама и тати

До момента 700 са родителите, които са получили своите регистрационни талони и ще могат от 23.01 до 26.01 да закупят с тях купони през електронната платформа: https://dmkbs.uslugi.io или от страницата на Община Бургас на: https://www.burgas.bg/bg/detska-kuhnya за следващата седмица 30.01 – 03.02.

yesЗа издръжката на тричленно семейство у нас са нужни 2432 лева

Пак от днес системата ще е отворена и за регистриране на нови абонати - родители, които тепърва ще ползват услугите на Детска млечна кухня, и след представяне на необходимите документи за записване администраторите на е-услугата ще активират профилите им. Целта е до края на февруари целият процес с издаване на хартиени купони да бъде заменен с електронни ваучери.

Източник: https://darik.bg/