Единствено животът е способен да сътвори история като тази. Болезнена и тежка загуба, която ще остави следи в сърцето завинаги. Споделяме следващите редове с насълзени очи, но и с желание да бъдем опора на други хора, минаващи по същия път. Не сте сами. Не губете вяра. След най-силния дъжд, винаги изгрява слънце. 

Изчисли своята гестационна седмица и приблизителната дата на раждане на твоето бебе

За най-голямата болка в живота си сподели една от най-харесваните и популярни в YouTube родни влогърки. Ели, от канала Makeup but how, разкри във Фейсбук, че е направила спонтанен аборт.

Преди седмица (7 януари) Ели получила кървене и болки ниско в корема. Тя и нейната половинка Майкъл, с когото живеят в Копенхаген, Дания, веднага отишли в спешното. Ели споделя, че лекарите са направили всичко възможно, за да запазят нейното здраве и да спасят бебето, но след известно време престой в болницата, се наложило да роди преждевремнно.

Изумителни кадри! Близнаци се раждат нормално и то у дома

Оказва се, че е невъзможно бременността да бъде спасена. Така Ели ражда в 18-та гестационна седмица с упойка, защото не е имала повече сили. След раждането се наложила още една манипулация, за да бъде премахната плацентата.

В своята емоционална изповед за случилото се, Ели пише: 

"На нашето любимо бебе...

Надявам се, че знаеш, че си бил много дългоочакван, мечтан и обичан. Благодарим ти, че ни подари най-щастливите четири месеца и половина. Благодаря ти, че се бори толкова усилено, за да оцелееш. Ти беше нашето малко мечтано бебе, малко чудо.

Съжалявам, че не можах да ти дам по-добър дом и да направя нещо повече, за да те спася. Никога не сме се чувствали толкова безпомощни и с разбито сърце от този момент, когато ни беше казано, че няма какво повече да се направи. 

За известно време се чувствахме сякаш живеем в наш собствен малък свят на слънце и радост и изведнъж всичко беше изтръгнато. Все още не мога да повярвам, че това е истинският живот, а не кошмар. Не бях готова за това, никога не съм го очаквала, никога не съм била толкова уплашена.

Сега цялото тяло ме боли, не само от физическата болка от раждането и операцията, но и душата ми се чувства смазана, с разбито сърце. Голяма част от мен липсва и не знам как да живея отново. Човекът, който бях преди седмица, се чувства толкова различен и далечен. Надявам се отново да бъда този усмихнат, изпълнен с надежда и щастлив човек. Надявам се да си върна надеждата.

След тежка загуба на бременност, Криси Тейгън и Джон Леджънд посрещнаха третата си рожба

Свикнала съм да пазя всичко в себе си и да се справям сама, но за първи път се чувствам изгубена и не знам как да се върна към това, което беше. Не мога да се преструвам, че всичко е наред, затова реших да пусна всичко навън. Никой не мисли, че това някога може да му се случи, рискът е под 1% и въпреки това се случва. Знам, че трябва да има много хора, които преминават през тази болка, не е нужно да е толкова самотно." 

Източник и снимки: FB MakeUpButHow