Търпение, болка, сила и решеност по пътя на сбъднатата мечта, възнаградени с победа - Лора! Да бъде здрава, щастлива и да расте безгрижна, обсипана с любов и късмет!

Разказа на нейната майка, който ще даде капка надежда за много от вас. Вярваме, че с общи усилия не след дълго ще споделим и вашата щастлива развръзка. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

"Победа! Сбъдната мечта! И обич, много обич благодарение на великия д-р Калчев и неговия прекрасен екип!

Историята е дълга, много емоционална, битката отне години, прегледите, изследванията и последвалото лечение отне месеци, но имах изключителната привилегия да се срещна с д-р Калчев през 2021 год., на когото просто няма как да не му се довериш. Каквото и да кажа за него, ще бъде малко.

Не само е човек, зареден с толкова позитивна енергия, с правилен подход и отношение, но е и изключителен професионалист, който не пропуска нито един проблем, детайл и не спира, докато не изведе нещата до положителна развръзка.

4-килограмовото бебе Александра - ембрион-диамант

И така с неотлъчната му помощ, бях оптимално подготвена за инвитро процедура. По негова препоръка се доверих на още един прекрасен човек и неоспорим професионалист д-р Сенкова, с която успяхме да отгледаме 9 здрави ембриончета и дори успешно да имплантираме още първия. Но за съжаление перипетите не спряха дотук. След няколко седмици мъки и болнично лечение, се стигна до спонтанен аборт. Както винаги обаче, д-р Калчев не ни остави сами по пътя и неотлъчно беше с нас на всяка стъпка, направи обстойна проверка чрез всевъзможни изследвания и имунологична биопсия, в следствие на която, ни насочи към поредния брилянтен специалист доц. Михайлова, чиято последвала намеса позволи при следващия трансфер, да се случи нова и този път успешна бременност. И въпреки че тя започна трудно и доста несигурно, с насоките от д-р Калчев и с ежеседмичните прегледи под зоркото око на д-р Чучумишев, се появи на бял свят и в отлично здраве нашето така чакано момиченце, която е най-голямата ни победа. А нейното име е именно Лора!

Благодаря Ви, д-р Калчев! Вие сбъдвате мечти!

Благодаря от сърце и на всички останали прекрасни хора: Цвети, Рали, Мими и Михаела. Вие сте незаменими!"

Източник и снимка: Facebook МЦ "Д-р Калчев"