Знаете ли кои са малките, но важни неща в живота? Тези писма от нашите пациенти! Да сбъдваме мечти е нашата сбъдната мечта! 

"Здравейте, любим екип на МЦ д-р Калчев! 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

Дойде време и аз да изкажа моята благодарност! Думите няма да стигнат, това е ясно. Историята ми е дълга, като на всички ваши пациентки, но щастлив край има, благодарение на вас – невероятния екип на МЦ д-р Калчев!

Точно преди една година пристъпих кабинета на д-р Калчев много отчаяна, беше ми останал един изследван ембрион, от няколко много трудно извадени

Д-р Калчев го нарече диамант и ми обеща, че ще го имам в ръцете си. Тръгнах си толкова заредена и сякаш някаква магия се беше случила.

Плацента превия и чудото Андреа

Трябваше да изпълня няколко стъпки и срещи с други слециалисти от центъра – хистероскопия, среща с доц. Михайлова и д-р Тончев. Записах се и за групова терапия с невероятната Михаела. 

Когато се прибрах вкъщи, съпругът ми ме попита как мина, този път не исках да разказвам, казах само: “Ако този ембрион се сбъдне, ще се казва Александър или Александра! „

Пътят до мечтаната дъщеря - сълзи, надежда и едно загубено бебе

Изпълних всички стъпки и в навечерието на новата 2023 аз бях с положителен тест, за проследяване изцяло се доверих на д-р Чучумишев, ходех на преглед на 2 седмици, защото бях много изплашена, че и този път нещо ще се случи. Имах най- приятната бременност, за която даже не смеех да мечтая.

Забавих се с този благодарствен имейл, просто защото не мога да ѝ се нарадвам на нашата Александра! Роди се невероятно 4 килограмово бебе.

Да родиш преждевременно и да се пребориш с прееклампсията

Благодаря ви! Винаги ще имате специално място в моето сърце и ще се моля да сте здрави! 

Целия екип сте невероятни хора и специалисти! 

П.С: Никога няма да забравя как се обаждам за час за д-р Чучумишев и Мария ми казва – Мони, ти ли си? 

Толкова топло и приятно ми стана на сърцето! Нямах търпение за всеки преглед, за да изживея това топло отношение!

*разбира се, ще дойдем за снимка при вас
С много обич Александра и Моника!"

Източник и снимка: Facebook МЦ "Д-р Калчев"