Всяка загуба може да бъде засенчена от друга по-тежка. Всяка надежда може да бъде възвърната от друга по-силна.

Прочете писмото на Доника и Цветан до фондация "Майки за донорството":

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ 

„Здравейте фондация „Майки за донорството“.

Ние сме Доника и Цветан, заедно сме от 5 години. Преди 3 години решихме, че сме готови за дете и започнахме с опитите. Случи се веднага, но за кратко. В 9-та седмица всичко приключи. След всеки следващ опит се случваше същото.

Започнахме да си правим безброй много и различни изследвания и двамата. Хормони, спермограми и т.н., за да разберем къде е проблемът. Пиехме добавки и лекарства, но без резултат. Започнахме едно голямо обикаляне по доктори и различни болници, докато не стигнахме до болница “Надежда“ и д-р Персенска. Направихме консултация с нея и решихме да опитаме с инвитро и след направена пункция и оплождане се разбра, че ембрионът има генетични мутации. Шансът да се избегнат отново е с донор.

Моята сестра пожела да стане донор, но … тя почина внезапно. Всички потънахме в дълбока скръб. Бях се отказала от всичко.

Да се родиш в околоплодния си мехур - 9 изумителни снимки

Докато не разбрах за вас и надеждата ни отново се върна. Надявам се, чрез вас и донор „Ангел на яйцеклетки“ мечтата ни за дете да се сбъдне.“

enlightened Ако искате да станете донор на яйцеклетки, обадете се или пишете на телефони 0888721010 или 0878712128.

enlightened Ако желаете да помогнете на семейството със средства за инвитро процедурата, можете да направите дарение по банкова сметка на Фондация „Майки за донорството“  IBAN: BG50UNCR70001523142155 , BIG: UNCRBGSF , УниКредит Булбанк АД , с основание „за Доника и Цветан“.

enlightened Можете да си вземете и нещо красиво от базара на фондацията във фейсбук страницата, а също да дарите и чрез Pay Pal: mothers.for.donation@gmail.com

Източник и снимка: FB Донорството е живот / Майки за донорството