„Мамо, няма да ме оставиш, нали? Не искам да живея без теб, маминце! Може да съм още малка, но и аз ще моля хората да ни помогнат да имаме паричките за болницата, чу ли!“, гушка се в нея дъщеричката ѝ.

Д-р Явор Владимиров е разработил нов метод, с който жените са защитени от хиперстимулация

"Здравейте, скъпи Дарители!

Казвам се Снежана Урумова и съм на 24 години, майка на едно прекрасно 5 годишно момиченце. Юли месец бях диагностицирана с рядко злокачествено заболяване на кръвта - Прекурсорна Т-лимфобластна левкемия. Оттогава съм нон-стоп на тежки химиотерапии, които така и не дават резултат. На 15.04.2022 станах официален участник в неофициалния здравен туризъм в съседна Турция. Имам спешна нужда от трансплантация на костен мозък. Само за първоначалните изследвания и прием в болницата аз и семейството ми платихме около 10 000 лева. От там нататък всичко зависи от съвместимия донор и сумата ще бъде между 50 000 и 80 000 евро. Едва ли има нужда да се казвам, колко непосилна е тази сума.

Да се родиш в околоплодния си мехур - 9 изумителни снимки

Моля Ви да ми дадете шанс да живея. Нека дадем шанс на едно детенце да израсне със своята майка. Нека помогнем!"

За съжаление, новините за състоянието на Снежи не са добри. Беше открит и тумор в мозъка, за който в момента се провеждат лъчетерапии. Имаше и асцит в коремната кухина.
В момента се провеждат лъчетерапиите и ако нещата се запазят стабилни, след три месеца ще се направят изследвания за туморното образование в главата и оценка на състояните и по нататъшното лечение, за което е нужна нашата помощ. 

Подкрепете Снежи с дарение с карта, PayPal, ApplePay, GooglePay или Revolut:
https://pavelandreev.bg/campaign/pomosht-za-snejka
Банка: Алианц Банк България
IBAN: BG46BUIN95611000705322
BIC: BUINBGSF
Получател: Фондация Павел Андреев
Основание: Дарение за Снежка
Включете се в онлайн базара на платформата:
https://www.facebook.com/groups/pavelandreevbggroup/