Преди няколко месеца, точно на Благовещение, списание „9 месеца“ и Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда стартираха кампания „Добре дошъл, Нов живот“, която имаше мисия – да дари на една бъдеща майка пакет „Родилна грижа“. Е, това се случи, а днес тази бъдеща майка вече прегръща своята рожба.

„Бих желала да приемете най-искрените ми благодарности по повод предоставения от Вас пакет „Родилна грижа“ в кампанията на списание „9 месеца“ „Добре дошъл, Нов живот“ – съвместна инициатива с Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. На първо място благодаря на списание „9 месеца“ за предоставената възможност, както и на екипа от Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда и д-р Анна Богданова, с помощта на които се роди нашето прекрасно детенце. На 27.09.2019 г. на бял свят се появи нашата прекрасна дъщеричка – Катрин Иво Лалова (3,600 кг, 50 см) – най-съвършеното създание на света. Поднасям благодарности на екипа на списание „9 месеца“ от мен и от моето семейство. Адмирации за проведената кампания, дарявате толкова много радост в безброй сърца! Не спирайте да дарявате нов живот!!!“

С уважение,

Жулиета Радева

IMG 4334

Споделете ни какво изпитахте в момента, в който разбрахте, че очаквате рожба…

В началото на годината научихме прекрасната новина, че ще ставаме родители. Радостта, която изпитахме, беше неописуема. Моментът, в който разбрахме, беше много вълнуващ и неповторим както за мен, така и за мъжа ми. Мога да кажа смело, че това осмисли годината ни и с трепет очаквахме всеки изминал месец до раждането на нашата малка дъщеря.

Кога научихте за кампанията ‚,Добре дошъл, Нов живот“?

За кампанията разбрах през пролетта съвсем случайно. С моя приятелка обсъждахме детайли по повод бременността ми и в един разговор тя ми спомена за кампанията на списание „9 месеца“. Аз веднага разгледах и се запознах с информацията, която беше споделена на страницата във Фейсбук, и реших да участвам.

Като всяка бъдеща майка и аз се интересувах от различна информация, свързана с бременността и раждането на бебето. Следях различни публикации, статии и кампании и доста често попадах на инициативите на списание „9 месеца“, които винаги са провокирали вниманието ми.

Тази инициатива също ми се стори доста интересна и ми направи силно впечатление с възможностите, които предоставя. Затова и реших да взема участие.

IMG 4500

Предполагахте ли, че ще спечелите пакет „Родилна грижа“?

Изобщо не съм и доспускала, че аз мога да спечеля пакет „Родилна грижа“. Прочетох условията на играта и ми се стори много интересна инициатива, в която реших да се включа. Попълних данните и ги изпратих, без дори да допусна, че имам някакъв шанс, но ето, че всичко е възможно.

Новината, че аз съм спечелила, ми съобщи моята приятелка, която беше научила преди мен от страницата на списание „9 месеца“. Разбира се, първоначално изобщо не можех да повярвам, че това е възможно. Изгледах клипчето, в което д-р Богданова изтегли моето име. След това с мен се свърза представител от екипа на медията, за да потвърди информацията. За мен беше един изключително вълнуващ  ден, наситен с много емоции. Радостта ми бе голяма. Това щастие дължа изцяло на дъщеря ми. Преди още да се е родила, тя донесе късмет.

Лесно ли се доверихте на д-р Анна Богданова?

Още в началото на нашето запознанство д-р Богданова ми допадна с приятелското си отношение, отзивчивост и човечност. Предварително имах доста добри отзиви за нея като специалист. През месеците, в които се виждахме, за да следи бременността ми, тя надмина всички мои очаквания. Освен професионалист се оказа и страхотен човек. С това си отношение определено успя да ме спечели.

IMG 4682

Спокойна ли беше бременността Ви?

Всяка една бременност носи известен дискомфорт, притеснения на бъдещата майка и най-различни емоции. Като цяло и аз имах някои неразположения, но благодарение на намесата и грижата на лекарите всичко беше под контрол.

И разбира се, как премина раждането?

Раждането премина нормално. Специалистите от екипа бяха много внимателни и мили, страхотни професионалисти. През цялото време бях напълно спокойна, дори минути преди да стартира раждането, се шегувахме. Бях се настроила много позитивно. Условията в болницата са повече от прекрасни, всичко е добре поддържано и много комфортно. Болничните стаи са изключително приятно обзаведени, просторни и удобни. Хигиената в цялата болница е на високо ниво, което знаем колко важно е в такъв момент. Аз се чувствах наистина добре и бях спокойна.

Всяка жена изпитва предварителен страх, особено когато става въпрос за първо раждане. Моите страхове бяха в деня преди раждането. Тогава в главата нахлуват хиляди мисли, защото знаеш какво сериозно събитие предстои. Страхувах се не толкова дали ще изпитвам болка, а по-скоро дали всичко ще премине нормално. Въпреки това бях настроена много позитивно и посрещах събитието с чувство за хумор. Всякакви страхове са излишни предвид блестящия екип, в чиито ръце бях. А момента, в който гушнах малкото човече, разбрах, че една майка е много силна и всичко си е заслужавало.

IMG 4745

Необикновена Коледа…

След появата на нашата малка принцеса Катрин това ще бъде най-прекрасната Коледа. Човек няма какво да си пожелае повече – ние получихме най-големия си подарък. Вълнуваме се много и с радост се подготвяме за предстоящите празници. Дъщеря ни изпълни семейството с много обич и топлина. Смятам, че това ще бъдат най-хубавите празници и ги очакваме с трепет и нетърпение. Когато погледна Катрин, си казвам: „Няма нищо по-хубаво от нея, самото съвършенство... тази шепа любов, за която ти си целият свят и тя е твоят!“. Пожелавам тази радост на всяко семейство. Бъдете здрави и благословени!

Разговора проведе Виржиния Николова

Фотограф: Гергана Динева