Едно щастие се роди. Бебе Йована е победа и сладка награда. Мама и тати искат да благодарят на всички хора с добри сърца, помогнали за сбъдването на малкото-голямо чудо.Ето и думите в тяхното писмо. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

"Нашето мъничко, а всъщност най-голямо щастие, което е тук заедно с нас благодарение на най-добрите и сърцати лекари.

Пътят към така желаната рожба не беше лек, но имахме късмета след много неуспехи при други лекари да попаднем на д-р Калчев. Никога няма да забравя първата ми среща с него. Той внимателно ме изслуша и прегледа цялата ми медицинска история. Назначи нужните изследвания и ме изпрати с думите "Следващия път те чакам бременна". Вдъхна ми вяра и надежда.

Няма да изпадам в подробности за пътя,  който извървяхме заедно с половинката ми. Единственото, което искам е да изкажа благодарности на това светило д-р Калчев, който влага цялата си енергия, сърце и душа, за да помага на хората в осъществяването на най-съкровената им мечта да имат дете. Толкова прекрасен и добър лекар не бях виждала. Винаги подхождащ с невероятен професионализъм, внимание и усмивка. След точните насоки, изследвания и процедури аз успях да видя така чаканите две чертички. Радостта беше неописуема и разбира се веднага позвъних да запазя час за преглед.

Емоция в кадри! Баща изражда собствената си дъщеричка

Моята бременност проследи д-р Чучумишев. Какво да кажа за него, още от първия преглед останах със страхотни впечатления. Добър лекар, внимателен, с прекрасно отношение. Благодарение на него имах спокойна и хубава бременност. Имах му пълно доверие и изпълнявах всичко, което кажеше. Специални благодарности и на Цвети и Ралица, които винаги са отзивчиви, усмихнати и вдъхващи позивно настроение и вяра. 

Чакано чудо се роди - добре дошъл, Иван

Невероятен екип от професионалисти, добри лекари и сърцати хора. Това е екипът на МЦ "Д-р Калчев". Благодарим ви от сърце и душа, че сте "виновниците" днес да държим в прегръдките си нашата малка дъщеря! Благодарим ви , че ви има и ви пожелаваме да продължавате да дарявате надежда, любов и сбъднати мечти на хората! 

С много обич бебе Йована, 
мама Гергана и тати Стефан"

Източник и снимка: Facebook Д-р Александър Калчев