Приказка след приказка. Поля и Митко се радват на малкия Нико, Мария и Виолин гушкат новородената Ема, по същия път вървят още Теди и Гената. А сега - изненада! В очакване на първа рожба са и чаровните Тина и Миро. 

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Щастливата новина споделиха самите те в личните си профили в Instagram. Там те публикуваха весела снимка от новия им дом във Великобритания, където живеят и работят от години. Ето и какво е посланието към сладкия кадър: "Едно + едно = ТРИ и едно куче

Много сме щастливи и с голямо удоволствие ви съобщаваме, че официално влизаме в школата на подготвящи се родители. Не съм мислила, че мога едновременно да изпитвам щастие, страх, вълнение, несигурност, и куп въпроси, които минават през главата ми денонощно. Мислих си, че никога няма да се почувствам готова за такава крачка и всички около нас ни го повтаряха, но всъщност го почувствахме и то заедно.

Искра и Йордан от Един за друг - вижте тяхната семейна приказка

Може би най-доброто време е точно когато го почувстваш, а не когато обществото е наложило, че трябва. Приемаме съвети от вече опитни родители и ще се радвам ако разбера, че не съм единствената, която изпитва толкова емоции едновременно..."

В края на миналата година Тина и Миро се сдобиха с първото си собствено жилище в Обединеното кралство. "Най-дълго чакания от нас момент!" споделиха тогава те със снимка пред мечтания им дом. Ето, че днес още една мечта се сбъдва. 

Мило семейство, желаем ви безброй щастливи моменти. Лека бременност на бъдещата мама, а на бъдещия тати - търпение и сладки емоции. 

Източник и снимки: instagram tina.chakarov