Почивката с малко дете е предизвикателство, но все пак, ако сте достатъчно креативни, ще организирате забавна и релаксираща ваканция за цялото семейство. Ето няколко идеи:

1.  Морска почивка: Малките деца обичат да играят в пясъка и да се къпят във водата. Изберете плажен курорт с ппросторен и чист плаж, спокойно и сравнително плитко море, където можете да се насладите на дни пълни с плуване, сърфиране и игри във водата.

Важни прегледи през бременността - разговор на живо с д-р Владимир Чучумишев

2.  Почивка в планината: Планината предлага красиви гледки, свеж въздух и множество активности на открито. Изберете курорт в планинската област, където да имате опция за катерене, преходи, пикник сред природата или пък ски, ако е обичате зимните предизвикателства.

3.  Почивка във ферма: Почивката във ферма предоставя уникално изживяване за децата. Там те ще се забавляват, хранейки животните, събирайки яйца, яздейки коне или участвайки в приготвянето на някои традиционни български ястия. За възрастните спокойната обстановка и вкусна местна храна ще са истинска награда. В България подобен вид туризъм все още набира популярност, а вие бихте могли да сте сред първите облагодетлствани.

Повишено кръвно налягане през бременността

4.  Посещение на тематичен парк: Тематичните паркове са отличен начин да се забавлявате с цялото семейство. Изберете парк, който е подходящ за малки деца и който предлага забавни и образователни активности. Е, ако трябва да сме напълно откровени, може би ще се наложи да търсите извън пределите на страната.

5.  Къмпинг почивка: Ако искате да се наслаждавате на природата, къмпинг почивката е идеалното решение. Там ще откриете златна тишина, липсваща в големия град, ще се огледате в красотата на гората, ще се забавлявате с игри сред природата. Обърнете внимание на сезона, температурите и условията, които предлага къмпинга за децата. Не на последно място – обмислете какво облекло ще сложите в багажа, нямате право на грешки.

6. Круиз: Вятър в косите, много активности, музика, танци, нови познанства, забавления и несъмнено приключения -- оттук до далечни краища на света. Храната е вкусна, при това в изобилие. Ако имате време и достатъчно финансови ресурси, не се колебайте и още сега потърсете подходяща дестинация, с която да изненадате семейството си.