„9 месеца“ търси най-фотогеничните бебета, които да станат Звездите на 2022-а и да украсят кориците на списанието. Обичаният и очакван от читателите на „9 месеца“ фотоконкурс се завърна! Благодарим Ви за търпението и непрестанните въпроси кога ще се проведе тази любима инициатива!

Условия за участие:

*В конкурса могат да участват всички деца на възраст от 0 до 2 год.

*Изпратете актуални снимки на вашето бебе на имейл: [email protected]

*Към снимката приложете име и дата на раждане на детето, местожителство, име и фамилия на един от двамата родители, телефон и имейл за обратна връзка.

Срок за участие в конкурса: от 27 септември до 01 ноември 2021 г.

ВАЖНО! „9 месеца“ си запазва правото да съхранява и използва изпратените снимки за архив, както и да декласира кандидатури, участвали паралелно в други подобни конкурси. Заснетата фотосесия не гарантира 100%, че ще се появи и на корица, възможно е да възникнат непредвидени обстоятелства.

NB! Фотосесиите се снимат в София, в студио Мир Мар

*Забележка: Вашите лични данни се обработват и съхраняват от "9 месеца" ЕООД единствено и само с цел участие в конкретния конкурс. Можете да заявите заличаване, корекция или да получите достъп до личните си данни по всяко време на e-mail: [email protected]. "9 месеца" ООД не предоставя Вашите лични данни на трети лица!