Може би сте сред хилядите дами (или господа – защо, не!?), проявили желание да гледат това уеб предаване, щастливи сме, че над 100 000 зрители, отделиха от времето си, за да чуят полезни съвети по темата за взаимоотношенията между Него и Нея.

Д-р Татяна Сотирова смело открехна завесата, зад която често се крият темите „табу“, и коментира интересни житейски моменти.

Разбира се, емоционалното здраве е също толкова важно, колкото и физическото, а когато се касае за бъдещи или настоящи майки – определено би следвало да обърнем голямо внимание. И така, към темата за любовта плавно се включи и грижата за малкия човек и неговата майка през 9-те месеца. Там главната роля бе поверена на специална хранителна добавка, предназначена за жени, планиращи бременност, вече бременни жени и кърмещи майки - Alkaloid Premama Duo. Хубаво е бъдещите майки да имат верен другар, който да им осигурява всички необходими витамини и минерали, от които се нуждае организмът им. В комбинация с балансирано меню, резултатите са повече от удовлетворяващи, а грижата към най-чудото в утробата – пълноценна.

И когато това „най-ценно“ се появи на бял свят, често мама „забравя“ за тати и отдава цялото си време на мъничето. Как обаче това се отразява на взаимоотношенията между партньорите, има ли граница, която не бива да се преминава и съществува ли формула за „хармония и щастие“ въпреки безсънните нощи и нерядко опънати нерви? Отговорите на тези и много други въпроси, свързани със семейната идилия, ще чуете в уеб предаването с д-р Сотирова.

Абонирайте се за канала на списание "9 месеца" в YouTube oще сега