НАЧАЛО

Бърз и жив ум
Вашето дете Близнаци ще Ви гледа с ярки, щастливи очи и ще Ви разсмива, тъй като ясно ще личи, че в главата му се случват много неща. Не се изненадвайте, ако започне да говори още в ранна възраст, такава е природата му!

Детето Близнаци е общително и очарователно. Дори и да е по-тихо, то е с бърз ум, любопитно и напълно наясно със света около себе си. Уверете се, че винаги е заобиколено от книги и пъзели, за да поддържа ума си активен и му осигурете достатъчно пространство и материали за многобройните му проекти.

Детето Близнаци обича всичко ново и е склонно да преминава от едно занимание към друго на мига. Веднага щом усвои нещо, то му омръзва и иска да продължи напред. Настроението му също може да се променя светкавично.
 То предпочита разнообразието на опита пред дълбочината на разбирането, но Вие можете да му помогнете да се съсредоточи и да развие определена област по-обстойно.

Вашият малък Близнак ще блесне в четенето, писането и дебатите, както и във всичко, което изисква сръчност, като например свиренето на пиано. Благодарение на разнообразните си интереси детето Близнаци има много приятели и почти винаги е в центъра на компанията.

Съвместимост на семейството
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Близнак може да зависи и от Вашия звезден знак. Трябва ли да предвидите време за игра, да насърчавате творчеството или да давате малко повече обич? Научете какво казват звездите, като кликнете върху звездния си знак по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли