НАЧАЛО

Готово за успех
Да се преструва, да се конти пред огледалото, да играе на криеница – нищо от това вероятно няма да бъде приоритет за Вашия малък Козирог. Просто той е твърде амбициозен, за да си губи времето в такива безсмислени игри!
Детето Козирог е склонно да проявява практичност и обича да бъдат възнаградено за постиженията си. То ще е готово да работи усилено, за да получи резултати и може да знае от мaлък какъв иска да бъде, когато порасне. Ако обаче са забавят в развитието си или имат по- особени интереси, не се притеснявайте. Козирозите се усъвършенстват с възрастта.


Детето Козирог планира. То жадува за успех и одобрение. Ще иска другите да виждат колко е умно, трудолюбиво и компетентно, така че се старайте да го хвалите често.
Даването на джобни пари на детето Козирог и увеличаването им с всеки рожден ден е добър начин да го научите за стойността на нещата. Не се изненадвайте, ако то оставя всичко в своята касичка и я използва само в случаи на много желани артикули.

Детето Ви Козирог ще бъде чудесен по-голям брат, защото носи естествено чувство за отговорност. Опитайте се да не го наоварвате твърде много в ранна възраст, колкото и да изглежда, че се справя. Дори най-сериозните деца се нуждаят от време за игра и отпускане!
Опитайте се да научите малкия си козирог на важността да е гъвкав. В противен случай за него е твърде лесно да влезе в своя рамка и да вижда света едноцветен, вместо пъстър.

Според астрологията начинът, по който се свързвате с детето си Козирог, може да зависи и от Вашия звезден знак. Трябва ли да планирате време за игра, да насърчавате креативността му или да дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху вашия звезден знак по -долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли