НАЧАЛО

Лоялност с лъвско сърце
Топлота, лоялност и щедрост са само някои от многото прекрасни качества на Вашето дете Лъв. Децата Лъв са ентусиазирани и привързани. Те преживяват всички ситуации с цялото си огромно сърце.

Чувствителни, горди и често малко суетни, децата Лъв изглеждат твърди отвън, но всъщност са доста уязвими отвътре. Една строга дума може да срине самочувствието на Лъва, така че трябва да внимавате как говорите с Вашето малко дете, особено когато става въпрос за дисциплина.

Основните нужди на Лъва включват внимание и одобрение. Детето Ви ще направи всичко необходимо, за да спечели Вашата оценка, както и тази на приятелите си и всъщност на почти всички, които са наоколо. То притежава естествен драматичен талант и ще ви радва с внезапни изпълнения още от ранна възраст. Може да забележите, че то също се гледа често в огледалото и се облича с колоритно чувство за стил.

Децата Лъв се справят най-добре, когато са обсипани с похвали и признание за нещата, които са направили правилно. Вашето малко дете вероятно ще постигне много, докато преминава през детството си. То може лесно да стане звездата в театралната група в училище или да се превърне в сила, с която да се съобразяват на футболното игрище. Ако има възможност да блесне, то ще я използва.

Награждавайте детето си за многобройните му силни страни, включително за чувството му за лоялност и твърдия му морал. В противен случай то може да не осъзнае, че тези дарби са дори по-важни и достойни от способността му да впечатлява другите с чувството си за хумор и добрия си външен вид.

Съвместимост на семейството
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Лъв може да зависи и от Вашия звезден знак. Трябва ли да предвидите време за игра, да насърчавате творчеството или да давате малко повече обич? Научете какво казват звездите, като кликнете върху звездния си знак по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли