Мечтателят
Вашето дете Риби ще има чудесно творческо въображение, което ще прави живота му по-добър.

Не се изненадвайте, ако откриете, че то често се взира в пространството. В съзнанието му се случват толкова много неща. Там е водовъртеж от чувства и впечатления, а освен това детето има и свое собствено възприятие за света, върху което размишлява.

Детето Риби е невероятно нежно и мило, така че се нуждае от допълнителна обич от Ваша страна. Малката Ви Риба може да иска да бъде държана непрекъснато като бебе и когато порасне, все още ще се нуждае от много гушкане, целувки и насърчаване.

Детето Риби често се съобразява повече с инстинктите си, отколкото с логиката, и се интересува повече от мечтите или фантазиите си, отколкото от "реалния живот". Вашата малка Риба ще има нужда да й помагате да стои здраво  на земята, защото ще има грандиозни идеи за това как животът може и трябва да бъде, които, за съжаление, просто няма да отговарят на действителността.

Не се изненадвайте, ако доведе вкъщи приятели в нужда, капацитетът на сърцето на детето да обича и да помага е огромен - понякога ще води грешки. Вашето дете Риби трябва да се предпазва от хора, които биха могли да се възползват от неговата дарителска и доверчива природа, и това е една от областите, в които можете да се намесите.


Съвместимост в семейството
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Риби, може да зависи и от Вашия звезден знак. Трябва ли да планирате време за игра, да насърчавате творчеството  или да дадете на детето  повече обич? Научете какво казват звездите, като кликнете върху вашия звезден знак по-долу: