НАЧАЛО

Индивидуализъм и загадъчност
Не се заблуждавайте колко спокоен изглежда вашият малък Скорпион отвън, защото вътре в него се случват много неща. Истината е, че може би никога няма да разберете какво точно кара Вашето мъниче да тиктака, защото Скорпионите почти никога не разкриват всичко.

Детето Скорпион е със силна воля, страстно и интензивно. Нуждата да се чувства сигурно ще го подтикне да се опитва да контролира както себе си, така и другите. Създаването на трайна, емоционална връзка с Вас, неговия родител, е една от първите му грижи. То може често да проверява силата на тази връзка, за да потвърди, че наистина го обичате безусловно. Често то прави това, без дори да го осъзнава.

Вашето дете Скорпион може понякога да изглежда привързано, дистанцирано, предано, обсебващо, любящо и манипулативно. Скорпионите притежават толкова широк спектър и дълбочина на емоциите, че може постоянно да имате чувството, че само драскате по повърхността. Знаете, че бихте могли да го разберете много по-добре, ако само Ви допусне до себе си.

Детето Скорпион процъфтява в тайните на живота и има естествено разбиране за това какво мотивира другите. Ето защо може да обича да чете трилъри или да гледа филми на ужасите, когато порасне, и ще бъде привлечено от сложни приятелства, които наистина го напрягат.

Детето Скорпион твърде лесно се увличат по обсебващо, злобно и контролиращо поведение, затова се опитайте да го научите на важността на прошката и създаването на балансирани взаимоотношения. Ако го напътствате внимателно, можете да помогнете на малкия си Скорпион да развие интереси, които ще бъдат от полза за другите. Просто трябва да му помогнете да се научи как да насочва фокуса, волята и решителността си към полезни проекти.

Съвместимост на семейството
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Скорпион, може да зависи и от Вашия звезден знак. Трябва ли да предвидите време за игра, да насърчавате творчеството или да давате малко повече обич? Научете какво казват звездите, като кликнете върху звездния си знак по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли