НАЧАЛО

Приключенец по душа
Вашият син или дъщеря Стрелец е роден авантюрист. За детето Стрелец животът е свързан с преживявания. То иска да излезе навън и да приеме всичко, което светът може да предложи.

Ако Вашата рожба се забърква в най-различни неприятности още преди да проходи, не се учудвайте! Детето Стрелец обича да изследва отвъд границите, поставени от родителите му.

Преди всичко детето Стрелец иска да учи и да разбира. Можете да му помогнете в това, като направите живота му възможно най-забавен, разнообразен и предизвикателен. Семейните ваканции ще се приемат добре, както и дългите приключения на открито и игрите на криеница в градината.

Вашето дете Стрелец е с афинитет към спорта и ще трябва да изразходва допълнителната си енергия, като физически се включва в забавни игри. Позволете му да се присъедини към местния футболен отбор или го водете на дълги разходки в провинцията.

Умът му също трябва да бъде активен, така че осигурете на детето Стрелец много книги за четене и го водете в музеи, зоологически градини и художествени галерии възможно най-често. То има широк мироглед, така че му давайте много свобода и мотивиращи разговори.

И накрая - детето Стрелец е склонно да бъде ярко, жизнено, оптимистично и общително, което означава, че има широк кръг от приятели. Така че не очаквайте рождените дни на детето Ви да бъдат малки. Просто (ще) има твърде много хора, които обичат да са около него.

Съвместимост на семейството
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Стрелец, може да зависи и от Вашия звезден знак. Трябва ли да предвидите време за игра, да насърчавате творчеството или да давате малко повече обич? Научете какво казват звездите, като кликнете върху звездния си знак по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли