Различна гледна точка

Вашето дете Водолей със сигурност марширува в ритъма на собствения си барабан. Този малчуган е странен и постоянно ще Ви изненадва с това колко креативен и оригинален може да бъде.

Вероятно ще бъде доста общителен и лесно ще намери много приятели. Ще се радва на съученици, които се различават по произход и култура от него.

Детето Водолей е привлечено от разнообразието и новите преживявания. То може да харесва необичайни храни, които другите деца дори не опитват, като люти чушки и силни сирена. Или пък може да прекара часове в стаята си, изобретявайки нещо техническо, функционално и изобщо невероятно.

Стремежът към свобода и индивидуалност е на първо място в приоритетите на Вашето малко дете, затова трябва да му осигурите достатъчно пространство. Ако не му се позволявате да изразява себе си, то може да стане непокорно и дори да изпадне в тиха депресия.


Позволете на детето си да се облича само, щом може, и му дайте много книги, материали за рисуване и други предмети, за да насърчите творчеството му. Детето Водолей е доста интелигентно. То мисли предвидливо и добре разбира света, така че е способно да израсне като отличен специалист по решаване на проблеми.

Детето Ви може да Ви изненада с интересите и житейските си избори, но ако останете отворени към начина, по който работи умът му, вероятно ще откриете, че то е гениално само по себе си. Детето Водолей просто се нуждае от време, за да намери най-добрия начин да изрази своя блясък.

Съвместимост на семейството
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си Водолей, може да зависи и от Вашия звезден знак. Трябва ли да предвидите малко време за игра, да насърчите творчеството или да дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху звездния си знак по-долу: