НАЧАЛО

Търпелив, практичен и снизходителен
Като родител Телец, вие оказвате чудесно заземяващо влияние върху живота на децата си. Практичен и търпелив, вие винаги сте готови да се усмихнете и да се гушнете. Имате добър усет за това, което наистина е важно, затова рядко се ядосвате или дразните за дреболии.

Все пак трябва да внимавате да не разглезите малките си деца! Напълно отстъпчиви сте, когато става въпрос за молбите на децата ви за торта, сладолед, посещения на кино и т.н. Искате да ги направите щастливи, но ключът е всичко да е в умерени количества.

Да се грижите децата ви да се хранят добре и да се движат достатъчно, не би трябвало да е голям проблем за вас. Естествено се чувствате комфортно да тичате навън. Освен това се наслаждавате на широк спектър от здравословни храни, които обичате да споделяте със семейството си.
Децата ви вероятно са сигурни в любовта ви. Вие сте любвеобилни и се радвате на целувки и прегръдки с малките си деца. Ще научите децата си на основните ценности на Телеца - лоялност, упорита работа и устойчивост.

Обичате да сте заобиколени от хората, домашните любимци и вещите, които цените най-много, така че семейният ви дом вероятно е претрупан, цветен и удобен.

Когато децата ви правят и казват неща, които не очаквате, опитайте се да постигнете компромис. Упоритостта е нещо, с което се борите, но децата се нуждаят както от откритост, така и от утвърждение.

Семейна съвместимост
Според астрологията начинът, по който се сближавате с детето си, може да зависи и от неговия звезден знак. Трябва ли да предвидите малко време за игра, да насърчите творчеството им или да им дадете малко повече обич? Разберете какво казват звездите, като кликнете върху звездния знак на детето си по-долу:
 

Изберете зодия на дете и зодия на родител

   
Изчисли