Мечтаете за бебе, опитите са налице и ето - появяват се съмненията. Усеща се нетипична промяна в настроението ви, имате болка в корема, гади ви се, чувствате замайване и забелязвате, че се случва нещо с апетита ви… Дали пък не е време да си направите тест за бременност? Ами ако се окаже отрицателен - вероятността съществува и не се притеснява да хвърли сянка върху удобно настанилата се във вас радост. 

Идва време за страха. Буря от емоции при нежния пол - едновременно вълнение и щастие, тревога и съмнение за възможно разочарование. Любимият ви човек е до вас, леко плах в предположението ви, страхува се да се зарадва. Отлагате теста за бременност, давате време на симптомите да се проявят по-силно или пък да изчезнат, ако същността им не е знак за бременност, а се окаже просто моментно неразположение, дължащо се на преуморено тяло, промяна в климата, нарушен баланс. 

Когато желанието за бебе е голямо, всеки тест за бременност крие риск от болка и страдание. Негативният резултат винаги съществува като опция, а научаването му натъжава двойката и създава известна доза притеснение, с която бъдещите родители трябва да се справят. Сигурността е колебливо понятие, когато говорим за бременност. Добре е да бъдем подготвени за всякакви сценарии и да не допускаме разочарованието да ни натъжи, обърка и притесни. 

Ако искате по-скоро да разберете грешите или не в преценката си, време е да се престрашите и да си направите тест за бременност. Какъв да бъде той? По възможност максимално точен. Сигурни сме, че всеки желае на първо място това. Прецизна точност и внимателна грижа ще откриете в лицето на Be.live.

Тяхното ново предложение е be.liVe pro - уникална по рода си система от тестове, която позволява ранно тестване и потвърждаване на резултата. Това е решение за всяка жена, която е нетърпелива да получи отговор и иска да си гарантира точен резултат. Системата включва 2 теста за бременност с различна чувствителност към хормона hCG (Human Chorionic Gonadotropin). hCG e индикатор за наличие на оплодена яйцеклетка. Няколко дни след зачеване нивата на този хормон естествено започват да се покачват. Именно концентрацията на hCG е определяща за наличието или липсата на бременност.

Първият тест от системата be.liVe pro е предназначен за ранно тестване, а вторият за потвърждаване на резултата. Специалната RCI (Rapid Chromatographic Immunoassay) технология на на be.liVe Pro гарантира сигурен и точен до 99,9 % резултат, на който можете да се доверите, изключвайки всякакви притеснения и съмнения.

Знаем колко важно е тестовете да бъдат и лесни за ползване. Системата от тестове be.liVe pro са тип писалка, което прави използването им изключително удобно, комфортно и да, преди всичко, лесно. Можете да ги ползвате по всяко време на денонощието, без необходимост от чашка и пипета. 

Системата be.liVe Pro е подходяща и за двойки, които се подлагат на ин витро процедури. Тестовете бързо ще се превърнат във ваш верен приятел и ще ви зарадват с очаквания и мечтан резултат. 

Когато копнеете силно очите ви да видят двете чертички и сте уверени, че скоро новината за бебе ще е факт, не позволявайте на страха да ви завладява, а тръгвайте смело към най-близката аптека. Доверете се на качеството и изберете продукт, гарантиращ над 99 % точност на отчетения резултат. Бъдете готови, специалният момент ви чака.