Отново си говорихме за кърмене, отново в компанията на прекрасната Елена Василева, акушерка. Какви грешки най-често допускат родителите, какво притеснява майките, необходима ли е подготовка на гърдите още преди появата на бебето – това бяха само малка част от интересните въпроси, на които отговори нашият лектор.

Научихме колко е важно да бъдем информирани, не на последно място и спокойни, а за тази цел трябва да задаваме въпроси, да четем материали от достоверни източници и да не се страхуваме да излезем на светло със своите проблеми, необходимост, очаквания… всичко, което ще ви помогне да се почувствате пълноценни и готови за този важен, неповторим момент, наречен „Кърмене“.

Ако планирате, очаквате дете или вече се радвате на своя рожба, абонирайте се за YouTube канала на списание „9 месеца“. В галерията ще откриете полезно видео съдържание, ще получавате известия за най-новите лекции.

Скъпи, дами, кърменето е нежна грижа, специална връзка, неповторимите взаимоотношения се създават именно тогава, през този ранен етап. Не пропускайте удоволствието да се насладите на любовта и времето с най-милото ви същество, изпълвайки процеса не с болка, тревога и въпросителни, но с увереност, щастие и усмивки.

В случай че сте пропуснали да гледате лекцията за грешките, които допускаме по време на кърмене, научете какво сподели Елена Василева по темата още сега: