Стоматолог, модел и инфлуенсър, благодарна, усмихната и щастлива, д-р Теодора Тодорова винаги сияе. И как да е иначе, когато човек обожава своя начин на живот, част от който са любима професия, редовни тренировки и здравословни навици. Д-р Тодорова наистина е пример. Съвсем скоро тя се превърна и в мама. За вълнуващия миг от появата на бебето, тя съобщи със следните думи:

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

"Добре дошла, Изабел! 
21.03.2023 - новата ни любима дата." 

Малката принцеса расте, ежедневието на мама Теди вече е различно, сигурни сме, още по-красиво, весело, уютно, топло. Преди няколко дни в личния си профил в Инстаграм, д-р Тодорова сподели чудесни кадри от вълшебния празник на бебе Изабел - нейната погача. Снимките показват нежна украса, в розово и бяло, пеперудки и основна тема - кученца. Ех, че сладко. Към поста, щастливата мама споделя: 

"Погачата на Изабел - всичко е с кученца, разбира се. Малката сладурка проспа целия празник, защото ни устрои нощно парти вечерта преди това. Искам да благодаря на прекрасните орисници на Изи - предстои да кача снимки с тях от ритуала и да ви покажа колко вълшебно беше." 

Нямаме никакво съмнение, че денят е оставил мил спомен в сърцето на мама Теди. На семейството желаем още безброй вълнуващи празници, споделени с близки и приятели. 

Маги Джанаварова за щастието от ритащото същество в коремчето ѝ

А междувремнно, бързаме да ви покажем още един мил кадър, който открихме в профила на д-р Тодорова. Той показва нейната трансформация ПРЕДИ и СЛЕД раждането

Ето думите на неговия автор - чаровната мама:

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

"Най-любимата ми трансформация. На първата снимка съм няколко дни преди да родя - спомням си, че не можех да си представя как ще изглежда дъщеричката ми и как така съм отгледала цяло човече в мен за 9 месеца. На втората снимка съм с Изабел на 40 дни - 40 дни щастие и огрооооомна любов. Все едно цял живот сме били заедно."

Снимки: Instagram teodorattodorovaa