"Всеки ден си давам сметка, че съм щастлива жена! Зад гърба ми като здрава опора стои невероятен мъж, който непрестанно надскача себе си като партньор и баща и само мога да се надявам, че знае колко много го оценявам и съм благодарна за него; в ръцете си държа човечето, което от 3 месеца е побрало цялата ми майчина обич и ми показва ежедневно своята и не знам с какво съм заслужила тази приказка, в която живея, но БЛАГОДАРЯ от цялото си сърце ❤️"

КАЛКУЛАТОР БРЕМЕННОСТ

Тези думи написа красивата актриса Даяна Ханджиева в личния си профил в Instagram. Кадрите към тях, дело на @ganka.mihaylova.photography, са още по-вълшебни и по-думите на благодарната майка запечатват любовта, хармонията, уюта и топлотата, които обгръщат семейството ѝ. 

В края на миналата година, на 6 декември, Даяна стана майка за първи път. Днес малкият принц Антони Ставрев расте, смее се, плаче и пълни пелени.

ОВУЛАЦИОНЕН КАЛКУЛАТОР

Да си имаш бебе у дома е чудо, приказка и смисъл и мама Даяна всеки ден благодари за богатството, което си има. Вълшебни дни пожелаваме на семейството, а защо не и още някое бебе след година-две.