Отново е март - месецът, който ухае на жена, майка, любов. Отново на Благовещение имаме рожден ден и казваме здравей на цели 28 години. По този повод отново останахме верни на себе си и с изненада за вас!

Мили дами, радостни сме да обявим старта на нашата кампания Репродуктивно здраве, която ще осъществим съвместно с МЦ ,,Д-р Калчев''. За пореден път техният екип припознава кауза, в която силно вярваме.

Д-р Калчев за решенията при липса на успешна бременност

Нашата мисия е да подкрепим не само жените, подготвящи тялото си за бременност, но и онези, преживели спонтанни аборти, опитващи се да заченат без успех, преминали през инвитро, лутащи се между хиляди въпроси и отговори. 

Кампанията ще осигури безплатна консултация и персонализиран план за репродуктивно здраве, проведени от д-р Александър Калчев. През последните години той доказа, че живее и работи в своето призвание да помага по пътя към мечтаната рожба.

Как да се включите? 

Много е лесно! Просто ни пишете на имейл [email protected] с вашите две имена и телефонен номер. Ако желаете да споделите повече за себе си, ние с радост ще се запознаем с вас, дори и виртуално. 

Защо за поредна година реализираме подобна кампания? 

Демографската криза и репродуктивното здраве са свързани, макар да зреят още немалко проблеми за липсата на раждаемост. Според статистиката, значителен брой хора в България се сблъскват с диагноза ,,безплодие”. Това включва както физически пречки, така и психологически фактори. Много от тези проблеми обаче могат да бъдат успешно преодолени с правилната медицинска подкрепа и лечение. Затова е от съществено значение жените да бъдат насърчавани да потърсят помощ, когато се сблъскат със затруднения в репродуктивния процес. 

Д-р Александър Калчев за разрешаването на 'неразрешимите' казуси

И макар бебето да не е план, а преди всичко любов, е прекрасно да вземем осъзнато решение. Да обърнем внимание на своето тяло, здраве, хормони, мисли. 

heart Период на кампанията: 5 март - 5 април

Името на късметлийката ще изтеглим на живо във фейсбук на 8 април.

Следете страницата ни за повече подробности.