Даниел Радклиф, познат из целия свят с ролята си на Хари Потър, е вече татко цели три месеца. Дали има нещо по-магическо от това да бъдеш баща? 

КАЛКУЛАТОР ЗА КЪРВНА ГРУПА

В интервю пред Extra звездата сподели: 

„Много е сладък. В момента живеем на много по-тихо място, което го успокоява и той постоянно ни се усмихва и ни се смее“, казва Радклиф за 3-месечния си син, чието име все още пази в тайна. Снимки на бебето също не са се появявали в социалните мрежи или по списанията, като актьорът се опитва да запази самоличността и личното пространство на детето си възможно най-дълго време.

Радклиф признава, че първите месеци от бащинството са били доста екстремни и допълва, че всеки, който някога се е грижил за дете, знае за какво говори. „Но в същото време, това буквално е най-доброто нещо, което може да ти се случи, така че е супер. Чувствам се огромен късметлия да имам цялото това време с него. Прекрасно е“, казва още актьорът.

Екранният Хари Потър и приятелката му, Ерин Дрейк, станаха родители за първи път този април. Новината за раждането на сина им бе потвърдена от техен говорител, но повече детайли около щастливото събитие така и не бяха съобщени.

Лекари спасиха окото на дете, пострадало при игра с лък

Ние уважаваме изцяло това решение. Личното простанство е нещо ценно е и хубаво понякога да го пазим само за себе си. 

Желаем здраве и топли емоции на мама, тати и бебе. Всичко останало, смеем да твърдим, е без значение. 

Източник: https://www.tialoto.bg/ 
Снимка: Instagram danielradcliffeofficially