5-годишно дете се нуждае спешно от средства, за да продължи лечението му. Макар да е още толкова малък, Джони вече е преминал през няколко тежки диагнози и животоспасяващи операции. Той се ражда здрав, но още след първата годинка настъпва обрат в развитието му.

Да помогнем на Ивайла да оздравее

Лекарите откриват 8-сантиметров мозъчен тумор. След две операции в две различни болници злокачественото образувание е отстранено, но състоянието на детето остава сериозно.

Ново: 6 месеца безплатна патронажна грижа за бебетата и още изледвания по Каса

Джони е диагностициран с рядкосрещано автоимунно заболяване вследствие на стрептококова инфекция. Затова борбата за живота му продължава. Семейството е принудено да взема заеми, за да осигури средства за скъпоструващото лечение на момченцето. Парите обаче не са достатъчни и родителите започват да организират благотворителни кампании и да разчитат на добрината на хората.

Всеки, който желае, може да помогне за лечението на Джони чрез банков превод: Банка UniCredit - IBAN: BG26UNCR70001524624650 Титуляр на сметката е Каролина Томова (сестра на Джони).

Защо е важно детето да носи слънчеви очила през лятото - съветите на офталмолога

Дарения могат да се направят още чрез платформата GoFundMe: https://www.gofundme.com/f/help-our-johnny-recover; PayPal: https://www.paypal.me/Letshelpjohnny

Средства се набират и чрез Фейсбук страницата Благотворителен базар - Да помогнем на Джони.

Източник: https://stolica.bg/