Съвсем скоро Габриела и Десислав от романтичното предаване "Един за друг" споделиха приказни кадри от вълнуващо сватбено тържество. Чаровната двойка вече се похвали и с още една сбъдната мечта - НОВ ДОМ. 

Габриела и Десислав от Един за друг вдигнаха приказна сватба

Ето какво написа нежната половинка на Десо в личния си профил в Instagram. 

"Честит ни нов дом, любов моя!

Завършваме годината с един подранил коледен подарък от нас за нас и още една сбъдната мечта! 

Потвърдено: Ивет Лалова очаква първа рожба

Една от най-големите ни мечти, след тази да имаме голямо семейство, беше да осигурим покрив за това семейство. През последната година си бяхме обещали да се постараем да я сбъднем и няма да лъжа колко невероятно и трудно ни изглеждаше всичко това. На 25 години, сами, в големия град, да имаме свой собствен дом благодарение на двете си ръце, с които се трудим… Звучеше ни твърде хубаво, за да е истина. Но го искахме от все сърце. И ето на - няколко дни преди новата година можем да се потупаме по рамото и да си кажем, че успяхме! 

Благодарна съм от цялото си сърце и душа, че имаме възможността да следваме мечтите си и заедно стъпка по стъпка да градим бъдещето си!

Болница 'Лозенец' получи специален апарат за недоносени бебета

ПС: Преди съм го казвала и пак ще го кажа: Независимо на кое кътче от света се намираме, където си ти - там е и моят дом! Обичам те, любов! 

Желаем щастие на младото семейство и се надяваме скоро да ни зарадват с още вълшебни новини за споделяне. Време е за бебе, нали? 

Източник и снимки: Instagram gabrielayordanova.99